Applicatie downloaden en installeren

Hier lees je hoe je de Test-Correct studenten applicatie kunt downloaden en installeren.

Test-Correct biedt een beveiligde applicatie aan waardoor fraude herkend kan worden. Als student kun je toetsen alleen in de applicatie maken, niet in je browser. Volg de stappen hieronder om de Test-Correct app te downloaden en installeren.

Kies hieronder de instructies die horen bij jou besturingssysteem

Downloaden en installeren voor Microsoft Windows

1. Klik op de afbeeldingslink van de Windows applicatie (afb.1) en kies daarna voor 'ik snap het'. Het installatiebestand wordt nu gedownload.

app-download-windows-256x84

(afbeelding 1.)

2. Klik op de Windows knop ( iconwindows01 ) links onderin je scherm en type in: verkenner
3. Open de Verkenner app (afb. 2) en ga naar de download locatie van het bestand (dit is standaard de map Downloads).

Windows verkenner icoon

(afbeelding 2.)

4. Open het gedownloade installatiebestand van Test-Correct door hier op te dubbelklikken en volg de installatie-instructies.
5. Wanneer de installatie is voltooid; Klik op de Windows knop ( iconwindows01 ) links onderin je scherm en type in: Test-Correct
6. Open de Test-Correct app (afb. 3)

(afbeelding 3.)

terug naar boven

Krijg je tijdens het installeren een foutmelding? In het artikel Applicatie meldingen vind je verschillende oplossingen, of Klik hier om de handleiding te downloaden voor meer informatie.

Downloaden en installeren voor Apple MacBook

1. Klik op de afbeeldingslink van de MacBook applicatie (afb. 4).

app-download-macbook-256x84

(afbeelding 4.)

2. Wacht tot de download en installatie compleet is.
3. Open de app (afb. 5) vanaf één van je bureaubladen of zoek hem op via de finder app.

testcorrect logo mini-3(afbeelding 5.)

terug naar boven

Krijg je tijdens het installeren een foutmelding? In het artikel Applicatie meldingen vind je verschillende oplossingen, of Klik hier om de handleiding te downloaden voor meer informatie.

Downloaden en installeren voor Apple iPad

1. Klik op de afbeeldingslink van de iPad applicatie (afb.6). Dit opent de App store.

app-download-ipad-256x84

(afbeelding 6.)

2. Klik op download
3.  Klik op installeer
4. Open de app door op je startscherm te klikken op het Test-Correct icoon (afb. 7).

testcorrect logo mini-3

( afbeelding 7.)

terug naar boven

Krijg je tijdens het installeren een foutmelding? In het artikel Applicatie meldingen vind je verschillende oplossingen, of Klik hier om de handleiding te downloaden voor meer informatie.

Downloaden en installeren voor Google Chromebook

1. Klik op de afbeeldingslink van de Chromebook applicatie (afb.8). De Chrome Store wordt nu geopend met de pagina van Test-Correct in beeld.

app-download-chrome-256x84

(afbeelding 8.)

2. Kies voor 'toevoegen aan Chrome'.
3. Open de Test-Correct app met de 'launcher' (afb. 9)

testcorrect logo mini-3(afbeelding 9.)

terug naar boven

Krijg je tijdens het installeren een foutmelding? In het artikel Applicatie meldingen vind je verschillende oplossingen, of Klik hier om de handleiding te downloaden voor meer informatie.