Applicatie downloaden

Hier lees je hoe je Test-Correct studenten applicatie kunt downloaden.

Test-Correct biedt een beveiligde applicatie aan waardoor fraude herkend kan worden. Als student kun je toetsen alleen in de applicatie maken. Download Test-Correct applicatie van onze downloadpagina om hiermee aan de slag te gaan.

Tijdens het installeren kun je meldingen krijgen waarvoor je actie moet ondernemen om je toets in een beveiligde omgeving te maken. Heb je een melding gekregen? Klik hier om de handleiding te downloaden  en lees daar wat je moet doen om verder te gaan.