Auto Update Expiration van jouw Chromebook bekijken

In het instellingen-menu van Chrome OS kun je nakijken hoe lang jouw Chromebook nog updates krijgt (Auto Update Expiration).

Klik hiervoor op de klok rechtsonder in je scherm. Dit opent een scherm met notificaties en wat instellingen. Rechtsboven in dit scherm staat een tandwiel. Klik hierop om naar de Instellingen te gaan.

Kies helemaal onderaan “Over Chrome OS” (About Chrome OS). Hieronder zie je welke Chrome OS versie je hebt draaien.

Klik de optie “Meer details”(Additional details) en er verschijnt een nieuw venster met daarin onder meer “Update Schedule”. Hier zie je de datum tot wanneer jouw Chromebook updates blijft krijgen.