Bestaande vraag toevoegen

Wilt u een bestaande vraag toevoegen aan een toets? Zo doet u dat.

maakt een toets aan en daarna klikt u op "Bestaande vraag toevoegen". In deze pop-up kunt u zoeken in alle bestaande vraagitems in de itembank. U kunt filteren of zoeken op termen, type, niveau, leerjaar en analyses bekijken van vraagitems om de meest geschikte vraagitem te vinden. U kunt echter alleen vragen van de vakken waarin u lesgeeft opzoeken.

Opmerking: Standaard is de filter ingesteld op het vak, niveau en leerjaar van de toets die u op dat moment aan het maken bent. Door op de knop ‘Filteren’ te klikken kunt u de instellingen aanpassen.

Door op het vergrootglas-icoontje te klikken naast een vraagitem kunt u de inhoud van de vraag bekijken.

Opmerking: Dit gaat niet als het een vraag-groep betreft. In dat geval importeert u eerst de vraag-groep naar uw toets door op het plus-icoontje te klikken.

Zodra u een geschikte vraag gevonden heeft, drukt u op het plus-icoontje aan de rechterkant. De vraag is toegevoegd aan uw toets.

U heeft alle benodigde vragen toegevoegd, u bent tevreden over de inhoud van uw toets. Tijd voor de volgende stap.