Als dummy leerling een toets maken

Wilt u een toets als student maken om te zien hoe uw studenten de toets zullen ervaren? Hier leest hoe u dat kunt doen.

Bij voorkeur kunt u ook hier zien wat de student op het scherm krijgt bij het maken van een toets.

U logt in op uw account. U klikt op het menu-item “Overig” en daarna op “Mijn klassen”.

Overig menuitem

Afb. 1 “Overig” menu-item

In uw klassenlijst ziet u een “Demoklas”. Klik op het map-icoontje(zie rechts) om uw testklaslijst te openen.

Afb.2 “Mijn klassen” lijst

In uw demoklas zitten 5 dummy leerlingen. U ziet in het e-mailadres van uw dummy leerlingen het getal 01, 02, 03, 04 of 05 staan, dat zijn de bijbehorende wachtwoorden.

Testklaslijst

Afb.3 Demoklas overzicht

Als u de leerling applicatie hebt gedownload én geïnstalleerd, dan kunt u met de dummy-emailadressen inloggen alsof u een leerling bent.

Let op: U kunt niet op dezelfde computer leerling én docent zijn. Installeer de leerling applicatie bij voorkeur op een tweede computer, dan kunt u tegelijkertijd het surveillanten scherm zien.