Filters instellen en opslaan

Stel filters in om gemakkelijk toetsen terug te kunnen vinden. Creëer combinaties, sla deze op en haal met één druk op de knop - op elk moment - jouw selectie terug.

Een goed filter zorgt ervoor dat je zo snel en gemakkelijk mogelijk gebruik kunt maken van Test-Correct. Kies je vaste filters dan ook met zorg uit. Gebruik bijvoorbeeld een woord uit de titel dat het onderwerp van de toets omschrijft en selecteer jouw vakgebied. Sla één filter op met de leerjaren van de onderbouw en één filter met de leerjaren van de bovenbouw en schakel tussen deze twee filters afhankelijk van de klassen waarvoor je die dag ingeroosterd bent. Je kunt het zo gemakkelijk of uitgebreid maken als je zelf wilt.

afbeelding 48: filter functies in Test-Correct
( afbeelding 48. het filtermenu )

Je ziet de ingestelde criteria van je filter staan naast 'Toegepast filter'. Onderdelen die je uit het toegepaste filter wil verwijderen klik je simpelweg aan met de linkermuisknop.

Opgeslagen filters kun je telkens opnieuw gebruiken binnen Test-Correct door deze te selecteren in het drop-down menu naast 'Kies filter'.

Je vind de filterfunctie terug in de volgende schermen:

• In de Itembank
  • In het overzicht van geplande, afgenomen, na te kijken en becijferde toetsen
  • In het overzicht van toetsen voor het project CITO Toetsen op maat

We horen graag over jouw ervaring en wensen zodat we de filterfuncties kunnen blijven verbeteren. Onze ideeënbus staat open voor al je feedback en suggesties!