Foutcode 2503

Wat te doen als ik Foutcode 2503 melding krijg bij het installeren van Test-Correct studentapplicatie?

Test-Correct biedt een beveiligde applicatie aan waardoor fraude herkend kan worden. Soms krijgen leerlingen meldingen dat ze actie moeten ondernemen om de app te kunnen gebruiken.

Soms krijg je een melding van de foutcode 2503 bij het installeren van Test-Correct applicatie (Zie Afb.5). Hiervoor moet je wijzigingen brengen in de instellingen van je laptop.

1

Afb.5 Mededeling Foutcode 2503

Let op: je gaat rechten van je laptop aanpassen. We adviseren je om de rechten na installatie van Test-Correct weer terug te zetten naar hoe het voor de onderstaande wijzigingen was. Noteer je instellingen voordat je wijzigingen aanbrengt!

Open Mijn PC (klik op Windows icoon en typ in Mijn PC) en ga naar Windows (C:).

2-10

Afb.6 Windows (C:)

Klik op Windows (zie Afb.7).

3-9

Afb.7 Klik op Windows

Daarna klik met de rechtermuisknop op de submap Temp (zie Afb.8)

4-9

Afb.8 Klik op Temp → Eigenschappen

Afhankelijk van je configuratie krijg je één van de schermen van Optie A of Optie B.

Optie A: In het scherm dat opent kies het tabblad “Beveiliging”. Je krijgt dan het onderstaande scherm (zie Afb.9). Druk op “Bewerken”.

9-1

Afb.9 Eigenschappen van Temp optie A

Klik het vinkje bij "Volledig beheer" en daarna op "OK" (zie Afb.10).

10-1

Afb.10 "Volledig beheer" aanvinken

Optie B: In het scherm dat opent kies het tabblad “Beveiliging”. Je krijgt dan het onderstaande scherm.

11-1

Afb.11 Eigenschappen van Temp optie B

Klik op Geavanceerd. Daarna klik op Doorgaan (zie Afb.12).

12-1

Afb.12 Klik op doorgaan

Dubbelklik op de regel waar staat “Users (...” (zie Afb.13)

13-1

Afb.13 Klik op Users (LI...)

Klik op het vinkje “Volledig beheer” en klik op “OK” (zie Afb.14).

Afb.14 Vink aan "Volledig beheer"