Waar vind ik de logboek bestanden van de Test-Correct applicatie?

Een supportmedewerker kan je vragen om ons log-bestanden toe te zenden wanneer je tegen een probleem aan loopt. Lees hier waar je deze bestanden vindt.

Logboek bestanden in Windows 10

1. Open Windows verkenner

icon_winverkenner-154x154
  2. Vul in de adresbalk in:  C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\47723TheTeachLearnCompany.Test-Correct_ze9sg53n3gaqj\LocalCache\Roaming\Test-Correct\logs
  3. Klik op enter
  4. Je ziet nu één of meerdere txt bestanden, waaronder in ieder geval een bestand genaamd main. Kopieer en plak deze bestanden in je e-mail als bijlage en verzend ze aan support@test-correct.nl