Melding: Verouderde versie

De melding 'Verouderde studenten app' krijg je te zien wanneer je gebruik maakt van een versie van de Test-Correct app die niet langer ondersteund wordt.

Melding: “Let op! Verouderde versies van de apps worden sinds 1 mei 2021 niet meer ondersteund. Als het versienummer rechtsboven in je scherm bij jou rood kleurt, update de app dan zo snel mogelijk.”

Oplossing: Verwijder de huidige app van je apparaat. Download daarna de nieuwste versie van de applicatie voor jouw type computer.

Je vind een link naar de nieuwste versie via onze downloadpagina.

Tips voor het verwijderen van de App vind je in het artikel: Applicatie verwijderen.

Tip: Download de Test-Correct App met je Google of Microsoft account, of met je Apple ID. De app kan dan in de toekomst automatisch bijgewerkt worden zodat je elke dag klaar bent voor de volgende toets.