Melding: Verouderde versie

De melding 'verouderde studenten app' krijg je te zien wanneer je gebruik maakt van een versie van de Test-Correct app die binnenkort niet langer ondersteund zal worden.

Melding: “Let op! Verouderde versies van de apps worden vanaf 1 mei 2021 niet meer ondersteund. Als het versienummer rechtsboven in je scherm bij jou rood kleurt, update de app dan voor 1 mei.”

Oplossing: Download de nieuwste versie van de applicatie voor jouw type computer. Je vind een link naar de nieuwste versie via onze downloadpagina.