Nieuwe functionaliteiten

Ons techteam is hard bezig geweest de afgelopen weken om Test-Correct nog efficiënter en gebruiksvriendelijker te maken. Lees hier meer over onze nieuwe functionaliteiten.

Toetsen filteren

Staan er veel toetsen in je account en wil je meer controle over wat je ziet? Je kan nu gebruik maken van de filterfunctie om snel een selectie toetsen te vinden. Sla hierna je eigen filter(s) op en je kan deze later met één druk op de knop opnieuw toepassen.

Lees hier hoe je de filterfunctie kunt gebruiken. 

Toetsen archiveren

Heb je in de afgelopen maanden veel toetsen afgenomen die je niet direct (meer) nodig hebt?

Met de nieuwe archiveringsfunctie kun je oude toetsen onzichtbaar maken en alleen in beeld houden wat je nú nodig hebt. Natuurlijk kun je gearchiveerde toetsen altijd weer zichtbaar maken wanneer jíj dat wil.

Lees hier hoe je de archiveringsfunctie kunt gebruiken. 

Leerdoel analyses

Naast de mogelijkheid om het leerproces per leerling te volgen, is het nu ook mogelijk om het kennisniveau pér afgenomen toets te analyseren. Zo zie je ten opzichte van elk leerdoel waar je klas en je individuele leerlingen staan.

Lees hier hoe je de analyse van leerdoelen van een toets kunt gebruiken

 

Deze functies zijn ontwikkeld op basis van jullie feedback en wensen. We blijven luisteren en doen ons best je de beste ervaring met digitaal toetsen aan te bieden. Onze ideeënbus staat open voor al je feedback en suggesties!

Namens ons gehele team, bedankt!