Ondersteunde Browsers, besturingssystemen en Test-Correct app versies

We ondersteunen verschillende versies van verschillende browsers en verschillende besturingssystemen voor onze Test-Correct website en apps. Lees hier meer over.

Lees in de onderstaande tabellen of jouw browser of besturingssysteem ondersteund wordt door de Test-Correct website en applicatie. Als de ondersteuning van een browser of besturingssysteem op ‘vervallen’ staat in onderstaande tabellen, bieden we geen ondersteuning of garantie voor de juiste werking van Test-Correct en de Test-Correct app. Het kan zijn dat de app nog blijft functioneren op een vervallen versie, echter raden we je aan om zo spoedig mogelijk te upgraden.

Ondersteuning Test-Correct apps per besturingssysteem:

Klik op één van onderstaande links om informatie te vinden over ondersteuning van jouw besturingssysteem:

Ondersteuning per browser:

Gebruik voor goede werking van Test-Correct de meest actuele versie van één van bovenstaande internetbrowser's. Activeer indien mogelijk 'automatische updates' in de instellingen van je browser. Meer informatie hierover vind je op de website van de ontwikkelaar.