Ondersteuning Apple iPad tablet

Hier vind je welke Apple iPad besturingssystemen en Test-Correct app versies wij ondersteunen.

Ondersteunde Apple iPad Test-Correct app versies

Als de ondersteuning van een app versie op 'vervallen' staat in onderstaande tabel, dan kan die versie vanaf dat moment niet meer gebruikt worden voor toetsafnames. Via het startscherm van de app zullen we je tijdig informeren hierover.

Ondersteunde Test-Correct App voor iOS versies
✔️ V 2.4.2 Actueel

V 2.4.1 Verouderd, vervalt per 24 juli 2022

V 2.4
Vervallen per 10 februari 2022
< V 2.4 Vervallen

Downloaden Apple iPad Test-Correct app

De Apple iPad Test-Correct app kan gedownload worden via de Apple App Store. Ga naar de downloadpagina van Test-Correct voor de link.

Ondersteuning Apple iPad besturingssysteem

Als de ondersteuning op 'vervallen' staat in onderstaande tabel, bieden we geen ondersteuning meer en bieden we geen garantie meer voor de juiste werking van Test-Correct en de Test-Correct app. Het kan zijn dat de app nog blijft functioneren op een vervallen versie, echter raden we je aan om zo spoedig mogelijk te upgraden.

We ondersteunen Apple iPad besturingssystemen over het algemeen tot 4 jaar na de introductiedatum.

Ondersteunde iOS versies
✔️ iOS 16 Actueel
✔️ iOS 15 Actueel, vervalt per 20 september 2025

iOS 14 Vervallen, update je iPad naar een nieuwere versie
iOS 13 Vervallen, update je iPad naar een nieuwere versie

iOS 12 Vervallen per 12 september 2022
< iOS 12 Vervallen