Ondersteuning Apple Mac computers

Hier vind je welke Apple Mac besturingssystemen en Test-Correct app versies wij ondersteunen.

Ondersteuning Apple Mac besturingssysteem

Als de ondersteuning op 'vervallen' staat in onderstaande tabel, bieden we geen ondersteuning meer en bieden we geen garantie meer voor de juiste werking van Test-Correct en de Test-Correct app. Het kan zijn dat de app nog blijft functioneren op een vervallen versie, echter raden we je aan om zo spoedig mogelijk te upgraden.

We ondersteunen Apple Mac besturingssystemen over het algemeen tot 4 jaar na de introductiedatum.

Overzicht macOS ondersteuning
✔️ macOS 12 (Monterey) 64 bit Binnenkort beschikbaar
✔️ macOS 11 (Big Sur) 64 bit Actueel, vervalt per 12 november 2024
✔️ macOS 10.15 (Catalina) 64 bit Actueel, vervalt per 7 oktober 2023

macOS 10.14 (Mojave) 64 bit Verouderd, vervalt per 24 september 2022

macOS 10.13 (High Sierra) 64 bit Vervallen per 25 september
macOS 10.12 (Sierra) 64 bit Vervallen per 15 augustus 2021
< macOS 10.12 (Sierra) 64 bit Vervallen

Ondersteunde Apple Mac Test-Correct app versies

Als de ondersteuning van een app versie op vervallen staat in onderstaande tabel, dan kan die versie vanaf dat moment niet meer gebruikt worden voor toetsafnames. Via het startscherm van de app zullen we je tijdig informeren hierover.

✔️ V3.1.0 Actueel

V2.4 Vervallen per 19 augustus 2021
< V2.4 Vervallen

Downloaden Apple Mac Test-Correct app

De Apple Mac Test-Correct app kan gedownload worden via de Apple App store. Ga naar de downloadpagina van Test-Correct voor de link.