Ondersteuning Apple Mac computers

Hier vind je welke Apple Mac besturingssystemen en Test-Correct app versies wij ondersteunen.

Ondersteunde Apple Mac Test-Correct app versies

Als de ondersteuning van een app versie op vervallen staat in onderstaande tabel, dan kan die versie vanaf dat moment niet meer gebruikt worden voor toetsafnames. Via het startscherm van de app zullen we je tijdig informeren hierover. Nieuwe versies worden via de Apple Store gefaseerd (in ongeveer een week) uitgerold wanneer automatische updates zijn ingeschakeld.

Ondersteuning per Test-Correct versie voor MacBook
✔️ V 3.2.3 Actueel, gepubliceerd op 4 juni 2022

V 3.2.2 Vervallen per 4 augustus 2022
V 3.2.1 Vervallen per 15 juni 2022
< V 3.2.1 Vervallen

Downloaden Apple Mac Test-Correct app

De Apple Mac Test-Correct app kan gedownload worden via de Apple App store. Ga naar de downloadpagina van Test-Correct voor de link.

Ondersteuning Apple Mac besturingssysteem

Als de ondersteuning op 'vervallen' staat in onderstaande tabel, bieden we geen ondersteuning meer en bieden we geen garantie meer voor de juiste werking van Test-Correct en de Test-Correct app. Het kan zijn dat de app nog blijft functioneren op een vervallen versie, echter raden we je aan om zo spoedig mogelijk te upgraden.

We ondersteunen Apple Mac besturingssystemen over het algemeen tot 4 jaar na de introductiedatum.

Overzicht macOS ondersteuning
✔️ macOS 12 (Monterey) 64 bit Actueel
✔️ macOS 11 (Big Sur) 64 bit Actueel, vervalt per 12 november 2024

macOS 10.15 (Catalina) 64 bit Verouderd, vervalt per 7 oktober 2023

macOS 10.14 (Mojave) 64 bit vervallen per 24 september 2022
macOS 10.13 (High Sierra) 64 bit Vervallen per 25 september 2021
< macOS 10.13 (High Sierra) 64 bit Vervallen