Ondersteuning Apple Mac computers

Hier vind je welke Apple Mac besturingssystemen en Test-Correct app versies wij ondersteunen.

Ondersteunde Apple Mac Test-Correct app versies

Als de ondersteuning van een app versie op vervallen staat in onderstaande tabel, dan kan die versie vanaf dat moment niet meer gebruikt worden voor toetsafnames. Via het startscherm van de app zullen we je tijdig informeren hierover. Nieuwe versies worden via de Apple Store gefaseerd (in ongeveer een week) uitgerold wanneer automatische updates zijn ingeschakeld.

Ondersteunde Apple macOS App versies
  Versie Status
✔️ 4.1.0 Actueel
4.0.3 Verouderd, vervalt per 5 april 2024
4.0.2 Vervallen per 23 januari 2024
< 4.0.2 Vervallen

Downloaden Apple Mac Test-Correct app

De Apple Mac Test-Correct app kan gedownload worden via de Apple App store. Ga naar de downloadpagina van Test-Correct voor de link.

Ondersteuning Apple Mac besturingssysteem

Als de ondersteuning op 'vervallen' staat in onderstaande tabel, bieden we geen ondersteuning meer en bieden we geen garantie meer voor de juiste werking van Test-Correct en de Test-Correct app. Het kan zijn dat de app nog blijft functioneren op een vervallen versie, echter raden we je aan om zo spoedig mogelijk te upgraden.

Overzicht macOS ondersteuning
✔️ MacOS 14 (Sonoma) 64 bit Actueel
✔️ macOS 13 (Ventura) 64 bit
Actueel
✔️ macOS 12 (Monterey) 64 bit
Actueel, vervalt per 25 oktober 2025
macOS 11 (Big Sur) 64 bit Verouderd, vervalt per 12 november 2024
macOS 10.15 (Catalina) 64 bit Vervallen per oktober 2023
macOS 10.15 (Catalina) 64 bit Vervallen

We ondersteunen Apple Mac besturingssystemen over het algemeen tot 4 jaar na de introductiedatum.