Ondersteuning Google Chromebook

Hier vind je welke ChromeOS besturingssystemen en Test-Correct app versies wij ondersteunen.

Ondersteuning Chromebook ChromeOS besturingssysteem

Als de ondersteuning op 'vervallen' staat in onderstaande tabel, bieden we geen ondersteuning meer en bieden we geen garantie meer voor de juiste werking van Test-Correct en de Test-Correct app. Het kan zijn dat de app nog blijft functioneren op een vervallen versie, echter raden we je aan om zo spoedig mogelijk te upgraden.

We ondersteunen de meest recente ChromeOS versie. Dit betekent dat we alleen Chromebooks ondersteunen die nog niet voorbij de Google’s Auto Update Expiration (AUE) datum zijn. Klik hier om meer informatie te vinden over hoe je de Auto Update Expiration van jouw Chromebook kunt bekijken.

ChromeOS versie ondersteuning
✔️ Meest recente Chrome OS versie Actueel

< Meest recente Chrome OS versie Vervallen nadat een nieuwere versie beschikbaar is

Ondersteunde Chromebook ChromeOS Test-Correct app versies

Als de ondersteuning van een app versie op 'vervallen' staat in onderstaande tabel, dan kan die versie vanaf dat moment niet meer gebruikt worden voor toetsafnames. Via het startscherm van de app zullen we je tijdig informeren hierover.

Test-Correct App versie ondersteuning ( ChromeOS )
✔️ V2.4 Actueel

< V2.4 Vervallen per 15 augustus 2021

Downloaden Google Chromebook Test-Correct app

De Google Chromebook Test-Correct app kan gedownload worden via de Chromestore. Ga naar de downloadpagina van Test-Correct voor de link.

Let op! Per 15 juni 2022 ondersteunt Google, ChromeOS apps niet meer. We informeren je tijdig over alternatieven.