Ondersteuning Google Chromebook

Hier vind je welke Chrome OS besturingssystemen en Test-Correct app versies wij ondersteunen.

Let op! Per juni 2022 is de manier waarop je de Test-Correct App op je Chromebook installeert en gebruikt veranderd. Vanaf dat moment is Google gestopt met de ondersteuning van Chrome OS Apps en kun je geen Chrome Apps meer downloaden uit de Chrome Web Store.

Lees hier hoe je vanaf juni 2022 Test-Correct installeert op een Chromebook.

Heeft jouw onderwijsinstelling de Chrome OS app nog niet beschikbaar gemaakt voor jouw student? Gebruik dan een ander apparaat of activeer de functie browsertoets.

In dit artikel:

Ondersteunde Chromebook (Chrome OS) Test-Correct app versies

Als de ondersteuning van een app versie op 'vervallen' staat in onderstaande tabel, dan kan die versie vanaf dat moment niet meer gebruikt worden voor toetsafnames. Via het startscherm van de app zullen we je tijdig informeren hierover.

Ondersteunde Chromebook App versies
  Versie Status
✔️ 3.1.0 Actueel

Downloaden Google Chromebook Test-Correct app

De Google Chromebook Test-Correct app kan vanuit de onderwijsinstelling geïnstalleerd worden op een Chromebook via Google for Education / Google Admin. Neem contact op met de IT-afdeling van jouw school en verwijs hen naar deze pagina.

Let op! Vanaf juni 2022 ondersteunt Google, Chrome OS apps niet meer. Lees hier meer daarover.

Ondersteuning Chromebook (Chrome OS) besturingssysteem

Als de ondersteuning op 'vervallen' staat in onderstaande tabel, bieden we geen ondersteuning meer en bieden we geen garantie meer voor de juiste werking van Test-Correct en de Test-Correct app. Het kan zijn dat de app nog blijft functioneren op een vervallen versie, echter raden we je aan om zo spoedig mogelijk te upgraden.

We ondersteunen de meest recente Chrome OS versie. Dit betekent dat we alleen Chromebooks ondersteunen die nog niet voorbij de Google’s Auto Update Expiration (AUE) datum zijn. Klik hier om meer informatie te vinden over hoe je de Auto Update Expiration van jouw Chromebook kunt bekijken.