Ondersteuning Microsoft Windows computers

Hier vind je welke Windows besturingssystemen en Test-Correct app versies wij ondersteunen.

Ondersteunde Microsoft Windows Test-Correct app versies

Als de ondersteuning van een app versie op 'vervallen' staat in onderstaande tabel, dan kan die versie vanaf dat moment niet meer gebruikt worden voor toetsafnames. Via het startscherm van de app zullen we je tijdig informeren hierover. Nieuwe versies geïnstalleerd via de Microsoft Store worden gefaseerd (in ongeveer een week) uitgerold wanneer automatische updates zijn ingeschakeld en je bent ingelogd in de Store met een Microsoft account.

Bekijk hier de support pagina van Microsoft voor meer informatie over apps en updates vanuit de Microsoft Store

Ondersteunde Windows 10/11 App versies
  Versie Status
✔️ 4.1.0 Actueel
4.0.2 Verouderd, vervalt per 5 april 2024
4.0.1 Vervallen per 1 november 2023
< 4.0.1 Vervallen

Downloaden Windows Test-Correct app

De Test-Correct app voor Windows 10/11 kan gedownload worden via de Microsoft Store. Gebruik je Windows 8 of 8.1 dan vind je de downloadlink voor het meest recente installatiebestand op de downloadpagina van Test-Correct. ¹

Wil je de Test-Correct app als ICT beheerder installeren, kijk dan hier.

¹) De optie 'downloaden voor Windows 8 of 8.1' wordt alleen aangeboden op de downloadpagina wanneer je deze bezoekt terwijl je gebruikt maakt van dit besturingssysteem.

Ondersteuning Microsoft Windows besturingssysteem

Als de ondersteuning op 'vervallen' staat in onderstaande tabel, bieden we geen ondersteuning meer en bieden we geen garantie meer voor de juiste werking van Test-Correct en de Test-Correct app. Het kan zijn dat de app nog blijft functioneren op een vervallen versie, echter raden we je aan om zo spoedig mogelijk te upgraden.

We ondersteunen over het algemeen Windows versies totdat ze end of life zijn.

Apparaten in Windows S-modus worden momenteel niet ondersteund.

Windows S-modus

Apparaten waarop Windows S-modus is geactiveerd worden momenteel niet ondersteund. Gebruik je een apparaat waarop Windows S-modus is geactiveerd dan worden bepaalde functies die noodzakelijk zijn voor de goede werking van Test-Correct geblokkeerd. We vragen je in dit geval gebruik te maken van een ander apparaat of indien je toch gebruik wilt maken van dit apparaat, S-modus uit te schakelen. Lees hier meer...

terug naar boven