Ondersteuning Microsoft Windows computers

Hier vind je welke Windows besturingssystemen en Test-Correct app versies wij ondersteunen.

Ondersteuning Microsoft Windows besturingssysteem

Als de ondersteuning op 'vervallen' staat in onderstaande tabel, bieden we geen ondersteuning meer en bieden we geen garantie meer voor de juiste werking van Test-Correct en de Test-Correct app. Het kan zijn dat de app nog blijft functioneren op een vervallen versie, echter raden we je aan om zo spoedig mogelijk te upgraden.

We ondersteunen over het algemeen Windows versies totdat ze end of life zijn.

Ondersteuning per Windows OS versie
✔️ Windows 11 64 bit Binnenkort beschikbaar
✔️ Windows 10 64 bit
Actueel, vervalt per 14 oktober 2025

Windows 8.1 64 bit
Verouderd, vervalt per 10 januari 2023
Windows 8 64 bit
Verouderd, vervalt per 10 januari 2023

Windows 7 64 bit
Vervallen per 14 januari 2020

Ondersteunde Microsoft Windows Test-Correct app versies

Als de ondersteuning van een app versie op 'vervallen' staat in onderstaande tabel, dan kan die versie vanaf dat moment niet meer gebruikt worden voor toetsafnames. Via het startscherm van de app zullen we je tijdig informeren hierover.

Ondersteuning per Test-Correct versie voor Windows
✔️ V 3.1.1 Actueel

V 3.1.0
Verouderd, vervalt per 1 november 2021

V 3.0.4
Vervallen per 19 augustus 2021
< V 3.0.4
Vervallen

Downloaden Windows Test-Correct app

De Test-Correct app voor Windows 10 kan gedownload worden via de Microsoft Store. Gebruik je Windows 8 of 8.1 dan vind je de downloadlink voor het meest recente installatiebestand op de downloadpagina van Test-Correct. ¹

Wil je de Test-Correct app als ICT beheerder installeren, kijk dan hier.

¹) De optie 'downloaden voor Windows 8 of 8.1' wordt alleen aangeboden op de downloadpagina wanneer je deze bezoekt terwijl je gebruikt maakt van dit besturingssysteem.