Open applicaties melding

De Windows studenten app geeft een melding “Er zijn applicaties open die niet gebruikt mogen worden tijdens uw toets...”

Test-Correct biedt een beveiligde applicatie aan waardoor fraude herkend kan worden. Soms krijgen leerlingen meldingen dat ze actie moeten ondernemen om de app te kunnen gebruiken.

De Windows app is een streng beveiligde app. We controleren welke programma’s er op je PC draaien. Om gebruik te kunnen maken van de Windows app, moeten alle programma’s afgesloten zijn. Soms kan het zijn dat een programma op de achtergrond draait, zoals b.v. Skype. Dit kun je afsluiten, door aan de rechterkant van de taakbalk, in het gedeelte naast de klok op het pijltje omhoog te klikken.

Je ziet nu een lijst met kleine icoontjes van de programma’s die draaien.

Klik met je rechtermuisknop op het icoontje van het programma dat je wilt afsluiten en kies afsluiten. Let op: in de aanmelding staat welke programma's je moet afsluiten.