Opstartbericht: niet in beveiligde omgeving

Wil je een toets maken maar krijg je de melding 'niet in beveiligde omgeving'? Zo los je dit op:

melding_bo01De melding 'niet in beveiligde omgeving'  krijg je te zien wanneer je een toets wil starten vanuit je browser in plaats van in de Test-Correct app. Je kunt een toets alleen maken in de beveiligde omgeving van de Test-Correct applicatie.

Heb je de applicatie nog niet gedownload en geïnstalleerd?  Hier op onze downloadpagina vind je de applicatie voor jou besturingssysteem.

Een voorbeeld van de Test-Correct snelkoppelingHeb je de applicatie al gedownload en geïnstalleerd? Ga naar het bureaublad van je apparaat en klik op de snelkoppeling van onze app.

Een voorbeeld van de Test-Correct snelkoppeling zie je hiernaast.