Student inloggen

Heb je Test-Correct studenten applicatie gedownload? Hier lees je hoe je kunt inloggen.

Om een toets in Test-Correct te maken, moet je Test-Correct applicatie gebruiken. Heb je de applicatie nog niet gedownload? Lees hier hoe je dat moet doen.

Heb je de applicatie al gedownload? Open deze vanaf je bureaublad (zie fig. 1) en lees hieronder verder.

supdesktop001

Je hebt een email van Test-Correct in je mailbox ontvangen. Daarin staat de gebruikersnaam waarmee je in kan loggen – dit is je e-mailadres en is meestal gelijk aan het e-mailadres van je schoolaccount –  en een wachtwoord. Je docent kan via zijn of haar account controleren aan welk e-mailadres je account gekoppeld is in het menu mijn klassen

We raden je aan wanneer je de eerste keer inlogt een eigen wachtwoord in te stellen. Bewaar deze gegevens goed. Je kan met deze gegevens inloggen in Test-Correct.

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik hier om te lezen wat je moet doen.

Je kunt geen toets maken wanneer je bent inlogt via je webbrowser. Je krijgt dan de melding 'niet in beveiligde omgeving'. Wel kun je via een browser zien welke toetsen er zijn ingepland en welke cijfers je eerder hebt gekregen.

Voorbeelden van een webbrowser zijn onder andere: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera en Microsoft Edge.