Student inloggen

Heb je Test-Correct studenten applicatie gedownload? Hier lees je hoe je kunt inloggen.

Om een toets in Test-Correct te maken, moet je Test-Correct applicatie gebruiken. Heb je de applicatie nog niet gedownload? Lees hier hoe je dat moet doen.

Heb je de applicatie al gedownload? Open Test-Correct applicatie van het bureaublad van je apparaat door op de snelkoppeling van de app te klikken.

Shortcut snelkoppeling applicatie

Je hebt een email van Test-Correct in je schoolmail ontvangen. Daar staan jouw inloggegevens. Dit zijn jouw schoolmail en een wachtwoord die we voor jou hebben ingesteld. Bewaar deze gegevens goed. Je kan met deze gegevens inloggen in Test-Correct.

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik hier om te lezen wat je moet doen.