Mijn Test-Correct versie is niet up-to-date (MSI)

Je krijgt deze melding wanneer jouw Test-Correct app geüpdatet moet worden door de IT-beheerder van jouw schoollocatie.

Wanneer jouw school je Windows computer beheerd dan kun je niet zelf Test-Correct updaten. Dit doet de ICT-afdeling van jouw schoollocatie.

Vraag je docent contact op te nemen met de IT-beheerder van de school wanneer je vanuit Test-Correct naar deze pagina wordt geleid. Zij hebben de meest recente versies van Test-Correct ontvangen en kunnen deze op afstand installeren op jouw apparaat.