Student wachtwoord vergeten

Hier lees je hoe je je wachtwoord kunt wijzigen.

Optie 1

Als je je wachtwoord vergeten bent, lees de allereerste email (welkomstmail) die je van ons hebt ontvangen. Daar staan je emailadres en wachtwoord.

Optie 2

Is het wachtwoord in de welkomstmail onjuist? Je kan het zo weer instellen:

• Open de applicatie en voer je schoolmail in;
  • Klik op ‘Wachtwoord vergeten’;
  • Je ontvangt binnen enkele minuten een email waarin instructies staan hoe je je wachtwoord kunt wijzigen, volg deze instructies.

voorbeeld venster inloggen op Test-Correct

Optie 3

Als laatste optie kun je je docent vragen om je wachtwoord voor je te wijzigen. Stuur deze link naar je docent door: https://support.test-correct.nl/knowledge/student-wachtwoord-wijzigen