Text-To-Speech functie

Wanneer de Text-To-Speech functie is geactiveerd kan een student de tekst van een toetsvraag laten voorlezen door de zijn of haar computer.

De Text-To-Speech functie wordt op verzoek geactiveerd op het account-niveau van een student. De student kan deze functie vervolgens gebruiken tijdens al zijn of haar toetsen.

De Text-To-Speech (dyslexie) functie werkt op niet elk OS platform. In sommige gevallen werk de functie niet binnen de Test-Correct applicatie maar wél in een webbrowsers, met de functie InBrowser Toetsen

Hieronder vind je een overzicht van de werking op verschillende platformen:

In de Test-Correct App Via InBrowser Toetsen
Windows 10 vanaf versie 3.02  icon_chrome icon_firefox icon_edge
Windows 8.1 icon_chrome icon_firefox
Chromebook vanaf versie 2.3 icon_chrome
Macbook Big Sur v 11.2.2  vanaf versie 2.4 icon_safari icon_chrome icon_firefox
Macbook High Sierra v10.13 icon_chrome
iPad iOS versie 14.4 icon_safari
IPad iOS versie 9.3.5 en eerder

(laatst geüpdatet 18-03-2021)