Bestaande toets uploaden

Upload uw bestaande toetsen. Wij voeren ze voor u in!

U kunt uw bestaande toetsen in MS Word of PDF aanleveren bij ons. U kunt één toets per keer uploaden. Een toets kunnen we alleen in Test-Correct zetten als u zowel de vragen als het antwoordmodel aanlevert.

U logt in op uw account. U klikt op “Overig” en daarna op “Aangeboden toetsen”.

Overig menuitem

Afb. 1 “Overig” menu-item

U klikt rechtsboven op “Toets uploaden”.

Aangeboden toetsen

Afb.2 Aangeboden toets bestanden

Daarna voert u de gegevens van de toets in. Na het selecteren van de bestand(en) van uw eigen computer, klikt u op “Toets uploaden”.

Toets uplaoden-1

Afb.3 Toets uploaden scherm

Meerdere documenten uploaden

Heeft u twee documenten: 1 met de toetsvragen en 1 met het antwoordmodel, dan kunt u deze bestanden tegelijkertijd uploaden.

Let op! U kunt alleen maar meerdere bestanden selecteren als die in dezelfde map op uw computer staan. Om meerdere bestanden te selecteren, klik op het eerste bestand met uw muis en druk op het toetsenbord op de Control (Ctrl) toets en klik tegelijkertijd op het tweede bestand. Nu zijn twee bestanden gekozen.

Status van geüploade toetsen

Als de toets met correctiemodel en eventueel bijlages is geüpload, krijgt u de status hiervan te zien (zie afb.2).

Er zijn meerdere statusmogelijkheden:

• Nieuw: de toets is nog niet in behandeling genomen;
  • In behandeling: de toets is overgedragen aan een toetsenbakker, is er mee bezig of gaat er binnenkort aan beginnen;
  • Behandeling gepauzeerd: toetsenbakker is koffie inschenken of boodschappen doen;
  • Gereed voor eerste controle: de gebakken toets wordt gecontroleerd door een expert;
  • Gereed voor tweede controle: de gebakken toets was afgekeurd, is verbeterd en klaar voor de tweede controle;
  • Bijna klaar: er worden puntjes op de i gezet;
  • Goedgekeurd: de toets in de itembank is klaar om door u gebruikt te worden;
  • Onvolledig, items ontbreken: wij kunnen de toets niet voor u bakken omdat er belangrijke informatie ontbreekt in de aangeleverde stukken. We zullen met u contact opnemen.