Gemaakte toetsen archiveren

Je kunt toetsen archiveren wanneer deze zijn afgenomen, nagekeken of becijferd. Deze toetsen worden verborgen in je overzicht totdat je ze weer nodig hebt.

Om een toets te archiveren zoek je deze op in je overzicht. Let op dat de toets wel binnen de ingestelde criteria valt als je een filter hebt ingesteld. Je kunt je toets archiveren in de volgende overzichtsschermen:

1. Menu Afgenomen – tabblad: Mijn afgenomen toetsen
  2. Menu Afgenomen – tabblad: Nakijken & Normeren
  3. Menu Resultaten

Stappenplan gemaakte toetsen archiveren & dearchiveren:

Hoe archiveer ik?

In één van de drie bovenstaande overzichten klik je op de drie puntjes rechts van de toets die je wil archiveren. In het menu dat verschijnt klik je op de knop Archiveren (afbeelding 1).

Je toets is nu gearchiveerd (afbeelding 2). Als je op deze toets klikt zie je dat deze is verdwenen uit het overzicht. Let op: de toets is niet definitief verwijderd. Met de filterfunctie kun je de gearchiveerde toetsen altijd weergeven en desgewenst dearchiveren.

Hoe kan ik dearchiveren?

Navigeer jezelf naar één van de drie overzichten. Zorg ervoor dat je de filterfunctie Inclusief gearchiveerde toetsen aanklikt (afbeelding 3). Dit zorgt ervoor dat gearchiveerde items zichtbaar zijn in het lichtgrijs/vervaagd (afbeelding 4). Klik op het de drie puntjes naast de toets en selecteer Dearchiveren (afbeelding 5). De toets is nu weer zichtbaar in alle (on)gefilterde lijsten.

Let op: het archiveren van toetsen gebeurt op individuele basis. Toetsen die voor jou gearchiveerd zijn, zijn voor je directe collega's nog wel zichtbaar.