Gemaakte toetsen archiveren

Je kunt toetsen archiveren wanneer deze zijn afgenomen, nagekeken of becijferd. Deze toetsen worden verborgen in je overzicht totdat je ze weer nodig hebt.

Om een toets te archiveren zoek je deze op in je overzicht. Let op dat de toets wel binnen de ingestelde criteria valt als je een filter hebt ingesteld. Je kunt je toets archiveren in de volgende overzichtsschermen:

• Toetsing: afgenomen
  • Toetsing: nakijken
  • Toetsing: becijferd

Hoe archiveer ik?

In het overzicht klik je op het menu-icoon ( menu-icoon ) rechts van de toets die je wil archiveren. In het menu dat verschijnt klik je op de knop 'Archiveren'. ( Zie afbeelding 49 )

Nu verdwijnt de toets uit het overzicht. Let op, de toets is niet definitief verwijderd. Met de filterfunctie kun je de gearchiveerde toetsen altijd weergeven en desgewenst dearchiveren.

Afbeelding 49 : Toets archiveren (afbeelding 49 : archiveren)

Hoe kan ik dearchiveren?

Zorg ervoor dat je een filter gebruikt waarbij je hebt aangegeven dat gearchiveerde items zichtbaar zijn.

Gearchiveerde toetsen worden uitgegrijsd / vervaagd weergegeven.

Klik op het menu-icoon ( menu-icoon ) naast de toets en selecteer 'dearchiveren' ( zie afbeelding 50 ).

De toets is nu weer zichtbaar in alle (on)gefilterde lijsten.

afbeelding 50. Toets dearchiveren(afbeelding 50 : Toets dearchiveren)

Let op! Het archiveren van toetsen gebeurd op individuele basis. Toetsen die voor jou gearchiveerd zijn, zijn voor je directe collega's nog wel zichtbaar.