Kan ik Test-Correct gebruiken met Windows S-modus?

Apparaten waarop Windows S-modus is geactiveerd worden momenteel niet ondersteund.

Apparaten waarop Windows S-modus is geactiveerd worden momenteel niet ondersteund. Gebruik je een apparaat waarop Windows S-modus is geactiveerd dan worden bepaalde functies die noodzakelijk zijn voor de goede werking van Test-Correct geblokkeerd.

Wil je toch gebruik maken van Test-Correct op dit apparaat dan zul je S-modus moeten uitschakelen. Let wel op. Het uitschakelen van S-modus kan niet teruggedraaid worden.

Meer informatie over het uitschakelen van S-Modus vind je via onderstaande link op de supportpagina van Microsoft. Let op, je zal via deze link website van Test-Correct verlaten.

https://support.microsoft.com/nl-nl/windows/de-s-modus-uitschakelen-in-windows-4f56d9be-99ec-6983-119f-031bfb28a307#WindowsVersion=Windows_10