Student wachtwoord wijzigen door docent

Als docent heeft u de mogelijkheid om het wachtwoord van de leerlingen van uw klas(sen) te wijzigen. Dit kunt u doen door de volgende stappen te volgen.

Eerst klikt u op het menu-item "Overig", en daarna op "Mijn klassen".

Klikt nu op het map-icoon bij de klas waarin de student zit. U ziet een lijst met de namen en e-mailadressen van uw leerlingen.  Daarna klikt u op het sleutel-icoon icon_keybij de desbetreffende student. Het E-mailadres dat achter de naam van de student staat is het adres waarmee de student zelf kan inloggen.

Hierna voert u het nieuwe wachtwoord in.

Let op: U dient het nieuwe wachtwoord zelf aan de student door te geven. Verzoek deze om na het inloggen direct een eigen wachtwoord in te stellen.