Student wachtwoord wijzigen door docent

Als docent heeft u de mogelijkheid om het wachtwoord van de leerlingen van uw klas(sen) te wijzigen. Dit kunt u doen door de volgende stappen te volgen.

Eerst klikt u op het menu-item "Overig", en daarna op "Mijn klassen".

U klikt op het map-icoontje bij de klas waarin de student zit. Daarna klikt u op het sleutel-icoontje bij de desbetrefende student.

Hierna voert u het nieuwe wachtwoord in.

Let op: U dient het nieuwe wachtwoord zelf aan de student door te geven.