Microsoft Teams gebruiken tijdens een toets

Microsoft Teams kan niet gebruikt worden wanneer de Test-Correct applicatie is geopend. Voor docenten die via Teams toch contact willen houden met studenten volgen hier enkele tips.

1. Gebruik een smartphone.

Vrijwel elke tiener heeft tegenwoordig een smartphone. We hebben positieve signalen ontvangen van docenten die hier handig gebruik van maken. Studenten kunnen de Teams app installeren op hun smartphone en de verbinding met jou als docent open houden tijdens het maken van de toets. Wordt er een frauduleuze handeling gedetecteerd dan kan de docent direct vragen wat er aan de hand is of vragen of de student zijn of haar camera wil omdraaien.

2. Gebruik een oudere versie van de Test-Correct app.
    Het gebruik van een verouderde versie van de Test-Correct app heeft over het algemeen niet de voorkeur, maar het kan een oplossing zijn voor die studenten die geen smartphone hebben of die sowieso een oudere versie van Windows gebruiken.

Je vindt deze versie van de Test-Correct app voor Windows 8 gebruikers op onze website.

3. Gebruik InBrowser toetsen.
    InBrowser toetsen wordt gebruikt om een student buiten de app om een toets te laten maken. Deze functie wordt aangeboden voor het moment dat een student onverwacht de toets niet kan maken in de Test-Correct applicatie. De student kan dan éénmalig een toets maken via zijn of haar browser.

Lees in de artikelen hieronder meer over de functie InBrowser toetsen

1. InBrowser toetsen : informatie voor docenten
    2. InBrowser toetsen : informatie voor studenten